Amazon va pressionar sense èxit per rebre un tracte de favor a Martorelles

L’Ajuntament i la Generalitat asseguren que no han facilitat diners públics ni han perdonat taxes al gegant del comerç electrònic

El centre logístic d'Amazon a Martorelles

Amazon va pressionar l’Ajuntament de Martorelles per disposar d’un aparcament de camions que li facilités un ritme alt de trànsit de mercaderies, però el consistori s’hi va negar, publica El Periódico.

Segons aquesta informació, que cita fonts de l’Ajuntament i declaracions de l’alcalde, Marc Candela (ERC), el rebuig a les pretensions de la multinacional es va produir un any abans que anunciés el tancament de la seva activitat a la nau de 30.000 metres quadrats on havia operat fins ara, i el seu trasllat a Saragossa i Figueres.

Candela ha explicat a El Periódico que Amazon sempre els va demanar “un tracte preferent”, però que s’hi van negar perquè “entenem que èticament no podem fer aquest tipus de tractes si no els fem també a un veí”. “A més estem parlant d’una empresa gegant, que reparteix dividends milionaris i que té capacitat per gestionar les coses correctament”, ha argumentat l’alcalde.

El mateix diari reflecteix que tant l’Ajuntament de Martorelles com la Generalitat neguen haver donat diners públics o haver perdonat taxes o impostos a Amazon mentre el gegant de la distribució ha operat des del Vallès Oriental.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari