Trias presenta la seva candidatura amb Pujol i Mas fent-li costat

Laura Borràs, Jordi Turull, Neus Munté i Albert Batet també coincideixen a l'acte amb Josep i Pere Pujol Ferrusola

Xavier Trias, presentant la seva candidatura a l'Auditori de Barcelona

L’exalcalde de Barcelona i alcaldable de Junts, Xavier Trias, ha presentat la seva candidatura amb un acte a l’Auditori de Barcelona, aquest dillins, on ha rebut el suport de la líder de Junts i presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, el secretari general de Junts, Jordi Turull, el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, i els expresidents de la Generalitat i exlíders de Convergència, Jordi Pujol i Artur Mas.

Trias ha plantejat la cita electoral del maig com una contesa “a cara o creu” entre el seu model, que presenta com una aposta pel diàleg i “en positiu” per “recuperar la millor Barcelona” i aconseguir que “il·lusioni amb el futur”, i el d’Ada Colau, que ha comparat amb una “mala directora i una mala partitura” per a “una gran orquestra”, en referència a la capital catalana.

L’alcaldable de Junts, que no exhibeix les sigles de cap partit, retreu a Colau que “no ha resolt ni un dels problemes que ja teníem” i, en canvi, que n’ha generat de nous. En particular, ha rebutjat el que considera “improvisació” urbanística d’actual alcaldessa, que ha resumit en la substitució del disseny per “formigó, coloraines i pintura, i, el més greu, lletjor, desigualtat i desordre”.

L’acte ha inclòs la presentació de diverses cares conegudes que formaran part de la llista electoral, com els actuals regidors Jordi Martí i Neus Munté, i els exconsellers Ramon Tremosa, Damià Calvet i Victòria Alsina.

Entre ells assistents a l’acte també hi havia dos dels fills de Jordi Pujol, Josep i Pere Pujol Ferrusola, els quals estan processats, com l’expresident, per organització criminal o associació il·lícita, blanqueig de capitals i delicte conta Hisenda.

(Visited 158 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari