Sánchez demana a Podem que rectifiqui i doni suport a la reforma del “només sí és sí”

Diu que és una bona llei, però admet que hi ha hagut rebaixes de penes inesperades que ara cal resoldre

Pedro Sánchez, president del Govern d'Espanya (La Moncloa)
Pedro Sánchez, president del Govern d'Espanya (La Moncloa).

Pedro Sánchez reivindica la reforma del PSOE a la llei del “només sí és sí”. Admet errors en el text i creu que és necessari canviar-la com més aviat millor. Per això, el president del govern espanyol demana a Unides Podem que rectifiqui i doni suport a la seva proposta.

Sánchez treu pit de la feina feta pel seu govern i recorda que la llei del “només sí és sí” és una bona llei. Tot i això, admet que hi ha hagut rebaixes inesperades que ara cal resoldre. Per això, el president espanyol demana responsabilitat als seus socis de coalició.

Sánchez considera que el més correcte seria donar suport a la reforma que proposa el PSOE, però el cert és que a hores d’ara, els socialistes no tenen prou suports per tirar-la endavant. Amb tot, el PP ja va anunciar aquest dilluns que votaria a favor de la reforma del PSOE.

El Ministeri d’Igualtat, però, descarta avalar la proposta del PSOE. Ben al contrari, consideren que és un pas enrere per als drets de les dones. La delegada del govern espanyol contra la violència masclista, Victòria Rosell, denunciava avui a RAC1 que el moviment dels socialistes és electoralista i els acusava de “legislar a cop de titular”.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari