Borràs retreu a ERC que no acompanyar-la al TSJC és “coherent” amb haver-la jutjat

La presidenta del Parlament i líder de Junts reitera a Marta Vilalta que “han vulnerat la meva presumpció d’innocència”

La presidenta del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs

La presidenta del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, ha considerat que el fet que ERC no l’acompanyi al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el dia que comença el seu judici, adduint que “és un cas de mala praxi i mala gestió de recursos públics”, és “coherent” amb la postura d’aquest partit favorable a la suspensió de Borràs com a presidenta de la cambra catalana.

En declaracions a Els Matins de TV3, Borràs ha considerat, en concret, que el comentari sobre mala raxi i gestió, de la portaveu d’ERC Marta Vilalta, va en la línia de “qui ja ha fet de jutge i que ja m’ha apartat del meu exercici polític al Parlament de Catalunya”, amb una decisió que, segons ha assegurat, “ara ja podem saber que ha estat arbitrària i injusta”.

Borràs, en particular, ha lamentat com a quelcom “trist i decebedor” que figures d’ERC que van ser encausades per l’1-O no la facin costat en persona divendres vinent al TSJC, quan afronta el judici pel cas de presumpte fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

A més, ha afirmat que la seva causa “és un procés de lawfare” al marge les causes de l’1-O, el qual ha descrit com una “estratègia de persecució política” basada en “falses acusacions” per apartar-la políticament mitjançant un procediment “que, des del primer moment, no ha estat un procediment amb garanties”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides