Per què ha fet enfadar Jair Domínguez els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio?

Per un tuit sobre els finalistes dels Premis Ondas de Podcast, on deia que Catalunya Ràdio no havia citat Neus Rossell com una de les tres persones que presenten El búnquer. “Ja és trist que tothom ho vegi, que sortim els tres a les fotos oficials i ni tan sols des de l’emissora on fem el programa s’anomeni a la @neussi quan es parla del Búnquer. En fi”, va escriure Domínguez el dissabte 3 de febrer. Va acompanyar aquesta queixa d’un missatge que se suposa que és el que va provocar el seu enuig. “Sóc transportista i només escolto Catalunya Ràdio i RAC 1. Avui han dit a les notícies (diria que de Catalunya Ràdio) que esteu nominats als premis Ondas de Podcast. Enhorabona, però no han mencionat a Neus Rossell. Ja n’hi ha prou d’invisibilitzar les dones. Espero que el guanyeu i per fi Neus Rossell pugui dir la seva. Bona nit”, va afirmar aquest usuari de Twitter.

Resulta que a les notícies de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació es van citar els 3 presentadors –Neus Rossell, Jair Domínguez i Lluís Jutglar (Peyu)-, com es pot comprovar escoltant-les al portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. L’usuari enfadat deuria escoltar la informació on no es va esmentar Neus Rossell a RAC 1.

Jair Domínguez té el dit massa fàcil a Twitter i als seus companys de Catalunya Ràdio no els ha fet cap gràcia la seva relliscada. Al fil del missatge de Jair Domínguez diversos usuaris van assegurar que havien escoltat el nom de Neus Rossell a les informacions de Catalunya Ràdio. El tuit va superar els 3.000 “m’agrada” i Domínguez no ha demanat disculpes per la seva ficada de pota. Si més no, a Twitter.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides