La plataforma ‘Aturem Hard Rock’ ocupa el local de la companyia a la Plaça de Catalunya de Barcelona

Membres de l'entitat han criticat que “no és només un projecte. És un model que ens vol pobres i precaris” i que “per a ells és un joc, però a nosaltres ens va la vida”

Protesta de la plataforma 'Aturem Hard Rock' (Jordi Estivill, CUP).

La plataforma ‘Aturem Hard Rock’, que és contrària a la construcció del macrocomplex de joc i oci de la companyia entre Vila-seca i Salou (Tarragona), ha ocupat ahir, dissabte 4 de febrer, a la tarda el restaurant que la cadena té a la Plaça de Catalunya de Barcelona. 30 persones han protestat amb pancartes i bengales i l’establiment ha tancat les portes durant una estona.

“No juguem, aturem Hard Rockes llegia en les seves pancartes. “Assenyalem als promotors del casino més gran d’Europa que volen construir al Camp!”, han publicat a les xarxes socials. Han criticat que “no és només un projecte. És un model que ens vol pobres i precaris” i que “per a ells és un joc, però a nosaltres ens va la vida”.

El PSC va posar l’impuls del macroprojecte com a condició per pactar els pressupostos de la Generalitat per al 2023 amb ERC. S’ha acordat aquesta setmana que es continuarà amb la tramitació ordinària del projecte a través de la via administrativa.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari