Col·lapsada la C-32 amb una marxa lenta per reclamar la gratuïtat de l’autopista

Han exigit que la carretera sigui gratuïta per als viatges d'anada i tornada durant un mateix dia

Peatges a Catalunya (CCMA)
Peatges a Catalunya (CCMA).

Uns 50 vehicles han participat en la marxa lenta convocada per agents polítics, econòmics i veïnals del Garraf i el Baix Penedès. Han exigit que siguin gratuïts els viatges d’anada i tornada durant un mateix dia a l’autopista C-32.

La concentració s’ha realitzat al nivell de Vilanova i la Geltrú. Han accedit a la C-32 fins a Sitges, on han ocupat tots els carrils en sentit nord i han reduït la velocitat fins a taponar-la durant mitja hora.

Els convocants han criticat que els veïns i les empreses de la zona són els únics de Catalunya que han de pagar de manera forçada per fer ús d’una via ràpida. No contemplen la C-31 com a alternativa. Han assenyalat que tenen la intenció de protestar a Barcelona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides