L’empresa tèxtil Nylstar serà liquidada després de 100 anys d’activitat a Blanes (La Selva)

El Comitè d'Empresa ha anunciat que està estudiant “emprendre accions” després de la decisió que els ha sorprès

Treballador de Nylstar

L’empresa tèxtil Nylstar de Blanes (La Selva), fundada l’any 1923, ha presentat un concurs de creditors per liquidar la companyia. Acomiadarà als 80 treballadors que actualment té a la plantilla, segons ha informat l’Ajuntament de la localitat.

Els treballadors s’han sorprès per la decisió, ja que, a principis de gener, es va retirar un expedient de regulació d’ocupació (ERO) amb 24 acomiadaments. La direcció va afirmar que es feia un pas enrere per explorar altres possibilitats que resolguessin la situació de l’empresa tèxtil.

El president del Comitè d’Empresa, Xavier Cherino, ha assegurat que aquest nou anunci els ha agafat “a contrapeu”, que han informat la plantilla i que estudien “emprendre accions a partir de la setmana que ve”.

“És curiós que fa un mes ens deien que, amb l’ERO, acomiadant a 24 persones, es podia salvar l’empresa i, fa menys de tres setmanes, el retiren per buscar opcions de viabilitat, però, de sobte, anuncien que tanquen la factoria”, ha assenyalat Cherino.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides