Qui ha rebutjat substituir Joel Díaz a Zona Franca?

A tomb de la polèmica pel cessament del col·laborador del programa de TV3 Zona Franca, Manel Vidal, pel gag que relacionava l’esvàstica nazi amb el PSC, i la posterior renúncia del presentador del programa, Joel Díaz, ahir se sabia que TV3, malgrat l’enrenou, vol mantenir el programa i està buscant nou presentador. Inicialment, sobre la taula hi hauria dos noms, el d’Isma Juárez i el de Vador Lladó.

Juárez usava ahir el Twitter per anunciar que havia rebutjat substituir Díaz, i és que la polèmica pesa i en teoria no sembla fàcil la substitució de Díaz. Així, el reporter de l’APM de TV3 i El Intermedio de la Sexta, reconeix l’oferta i el seu rebuig: “Efectivament, fa uns dies em van proposar presentar el ZF, però en cap cas he considerat fer-ho per molts motius. Considero que la decisió del Joel Díaz està justificada i la recolzo al 100%. El Joel té tot el meu respecte i admiració, com li vaig dir en privat”.

Davant la negativa, o negatives, perquè tot apunta que podrien haver estat més, TV3 estaria buscant alternatives amb cares menys conegudes. Així, tot apunta que estarien fent proves amb joves valors disposats a agafar el complicat repte. El que queda clar és que la televisió pública catalana està disposada a donar continuïtat al polèmic programa per mirar de captar a un segment de la societat, el més jove, que opta per altres canals menys convencionals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides