Montero descarta dimitir si no hi ha acord per la llei del ‘només sí és sí’

La ministra d'Igualtat confia a arribar a un acord amb els socialistes

  La ministra d'Igualtat, Irene Montero

  Foto: @Congreso_Es

  La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha reconegut que hi ha “fortes discrepàncies” amb el PSOE pel que fa a la reforma de la llei del ‘només sí és sí’, però s’ha mostrat confiada a poder arribar a un acord. No obstant això, en una entrevista a RNE, Montero ha descartat dimitir si aquest pacte finalment no es produeix.

  “La meva obligació és donar la cara i és estar allà per tractar de protegir el principal avenç feminista en aquests 20 anys”, ha manifestat la ministra d’Unides Podem, que s’ha compromès a “deixar-se la pell” per assolir un acord amb els socialistes. “No hi ha hagut llei feminista en la qual no haguem tingut discrepàncies i, al final, hem arribat a acords”, ha assenyalat la titular d’Igualtat.

  Montero ha explicat que s’ha obert a reformar la llei del ‘només sí és sí’ perquè ho demana el president del Govern central, Pedro Sánchez, però ha remarcat que la formació morada no està disposada a tocar la part del consentiment. Ha insistit, a més, que “cap reforma evitarà les rebaixes de penes”.

  (Visited 41 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari