Alves també hauria abordat la cosina i l’amiga de la víctima

Sis testimonis del cas han declarat aquest divendres davant la justícia pels fets succeïts en una discoteca

El futbolista brasiler Dani Alves al Mundial de Qatar

La jove de 23 anys que ha denunciat Dani Alves per una violació ha declarat aquest divendres a la Ciutat de la Justícia juntament amb sis testimonis del cas: dos cambrers de la discoteca, el porter que va trobar-se amb la víctima, el director de la discoteca i la cosina i una amiga que acompanyaven la víctima.

De fet, segons El Periódico, la cosina i l’amiga de la víctima han explicat a la jutgessa que el futbolista també les va abordar amb intencions sexuals, però que en aquest cas no ho va aconseguir.

La magistrada ha ofert a l’amiga de la noia que acusa el futbolista brasiler de violar-la que també el denunciï, ja que el que va fer-li pot ser qualificat d’agressió sexual.

L’amiga ha detallat que quan eren en el reservat de la discoteca Sutton de Barcelona, Alves abordava i magrejava a les tres noies, i que en el seu cas va tocar-li els pits i altres parts íntimes per sobre de la roba.

El diari explica que les dues testimonis van assegurar a la policia que elles no sabien que dins el reservat hi havia un lavabo, on s’hauria produït la violació.

Ni l’advocat d’Alves, Cristobal Martell, ni la de la víctima, Ester Garcia, han volgut fer declaracions als mitjans de comunicació. El cas l’ha agafat la magistrada titular del jutjat 15 de Barcelona, Concepción Cantón en comptes de la jutgessa Anna Marín, qui l’havia portat fins ara.

(Visited 118 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari