PSC i comuns es pengen medalles pels Pressupostos

La negociació dels Pressupostos de la Generalitat va acabar la setmana passada centrant-se molt en projectes com el Quart Cinturó o l’ampliació de l’aeroport. Però durant setmanes, el Govern i ERC van discutir i replantejar centenars de partides concretes destinades a qüestions no tant mediàtiques però molt importants dins del projecte dels comptes.

Així, la majoria d’aquests temes van ser negociats i acordats amb el PSC i, especialment, amb els comuns. Tot i no fer-se públic el global dels Pressupostos, aquests últims dies s’han anat filtrant a la premsa alguns dels números i algunes de les partides pactades. Va ser curiós com els periodistes, cada cop que una xifra social sortia a la llum, rebien trucades de polítics del PSC i dels comuns assegurant que era mèrit seu i no de l’altra formació implicada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides