Laura Borràs fa el ridícul amb els vaguistes

La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, va acudir al Parlament els dies que s’hi celebrava el ple de la setmana passada. A les portes de l’edifici, dins del parc de la Ciutadella, centenars de professionals sanitaris es manifestaven contra les polítiques del Govern enmig d’un dels seus dies de vaga.

Laura Borràs, que ara es mostra més crítica amb el Govern que qualsevol membre de l’oposició més dura, va veure l’oportunitat de donar-se un bany de masses sumant-se a les reivindicacions dels sanitaris, i va sortir a les portes del Parlament a deixar-se aplaudir i a envoltar-se de manifestants que la victoregessin. Lluny d’això, els manifestants la van escridassar, xiular, i van acusar Junts de ser pocs partidaris de la sanitat pública. Ella va marxar tota sorpresa.

Borràs va ser suspesa del seu càrrec, les seves funcions i els seus drets i deures al Parlament ja fa mesos. Malgrat això, ella assisteix a l’inici de cada ple per poder seure a la tribuna de convidats, fer-se la foto i fer una piulada denunciant la injustícia que creu que s’ha fet amb ella. Un diputat de Junts lamentava la setmana passada en privat a uns periodistes que “van passant els plens i encara no ho té assumit”.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari