Junts per Catalunya no ha paït la decisió de sortir del Govern

Han trigat uns quants mesos. Fins ara sempre ho havien negat. I més, en públic. Però ara, finalment, una veu autoritzada de Junts per Catalunya (JxCat) admet públicament que la decisió del partit d’abandonar el Govern va suposar una lluita interna dura, una forta divisió i una constant discussió que s’ha arrossegat, com a mínim, fins fa ben poc.

La sessió de control al president de la Generalitat del ple del Parlament de la setmana passada es va fer enmig de l’estira-i-arronsa del Govern amb el PSC pels Pressupostos. Al seu torn, en les preguntes al cap de l’executiu, el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, va voler retreure-li a Pere Aragonès aquesta negociació, el seu paper en la cimera hispano-francesa i la seva “debilitat” a l’hora afrontar les vagues sanitària i educativa.

Per rematar el seu argument, Batet es va deixar anar i va assegurar que amb aquesta manera de fer del president “havia acabat amb el debat intern sobre la sortida del Govern de Junts”. Si la controvèrsia acabava ara, això vol dir que va existir, i molt, fins a aquell moment. Autoesmenar-se sempre està bé, i més si és airejant que abans havien mentit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides