Aragonès demana “sentit de país” a Junts perquè doni suport als pressupostos

El president català recorda que els postconvergents "han pactat els pressupostos de la Diputació de Barcelona els últims quatre anys amb el PSC"

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha comparegut aquest dijous des del Palau abans de la reunió extraordinària del Consell Executiu per aprovar els pressupostos, i ha demanat a Junts que tinguin “sentit de país” i donin suport als comptes pactats amb el PSC i els comuns. “Han de posar per damunt els interessos del país”, ha insistit Aragonès.

    El cap de l’executiu català ha recordat que “Junts ha pactat els pressupostos de la Diputació de Barcelona els últims quatre anys amb el PSC”, i ha assenyalat que “les primeres converses per incloure el PSC les va iniciar un conseller de Junts”, en referència a l’extitular d’Economia, Jaume Giró. En aquest sentit, Aragonès ha indicat que el projecte de pressupostos que aprovarà el Govern avui dijous inclou mesures introduïdes pels consellers de Junts.

    El president de la Generalitat ha insistit que l’acord sobre els comptes catalans “no és de legislatura”, com ja va afirmar el primer secretari del PSC, Salvador Illa, però ha destacat la capacitat d’arribar a “consensos” tant de l’executiu català com dels socialistes. A més, ha assegurat que “l’aprovació d’aquests pressupostos no dilueix la majoria (independentista) del 52%”.

    (Visited 42 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari