Junts es presenta com l’única alternativa al tripartit en un canvi de cicle

Batet assegura que la política catalana torna a l’any 2004 i retreu a Aragonès que passi de l’embat al pacte amb l’Estat

Albert Batet

El president de Junts al Parlament de Catalunya, Albert Batet, ha manifestat aquest dimecres que el pacte entre ERC i el PSC per aprovar els pressupostos de la Generalitat constata un canvi de cicle marcat per un retorn del tripartit, i ha assegurat que el seu partit és l’única alternativa.

Batet ha afegit que la política catalana ha tornat a l’any 2004 i ha retret al president de la Generalitat, Pere Aragonès, un abandonament de “la majoria independentista” del 52%, referint-se al vot representat al Parlament. A més, li ha recordat que es va comprometre a encetar “una fase d’embat amb l’Estat” i que, en canvi, “ha començat una fase de pacte amb l’Estat”.

No obstant això, el president del grup parlamentari juntista no ha avançat si presentaran una esmena a la totalitat dels comptes, en espera de conèixer el contingut de l’acord, que presenten aquest dimecres a la tarda el president Aragonès i el cap de l’oposició i primer dirigent del PSC, Salvador Illa.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari