Feijóo ubica el PSC fora del constitucionalisme per pactar amb ERC els pressupostos catalans

El líder del PP retreu als socialistes que donin “suport a l’independentisme” i l’acusa de repartir-se el poder amb els republicans

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha carregat contra el PSC per haver pactat els pressupostos del 2023 de la Generalitat amb el govern de Pere Aragonès, i, de fet, l’ha ubicat fora del constitucionalisme en una entrevista a Onda Cero. “El PSC ja no és el partit constitucionalista, sinó que donés suport a l’independentisme català”, ha afirmat.

Sobre l’acord entre socialistes i republicans pels comptes, Feijóo ha considerat que certifica el trencament de l’independentisme, però també que el PSC blanqueja l’independentisme perquè ERC “té la clau del govern a Madrid”, i “ja no és el que es va dir que era”. A més, interpreta que l’entesa indica que el PSC continuarà governant amb ERC les institucions locals i el Parlament per “repartir-se el poder” a Catalunya.

No obstant això, ha manifestat que s’alegra perquè Catalunya pugui tenir uns nous pressupostos, fet que considera “una bona notícia”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari