Acció sorpresa de la PAH a les oficines de CaixaBank de l’Hospitalet

Un grup d'activistes reclama a l'entitat que ofereixi lloguer social a dues dones que compleixen els requisits

Activistes de la PAH ocupen les oficines de CaixaBank de l'Hospitalet

Foto: @PAH_BCN

Una vintena d’activistes de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca (PAH) han ocupat les oficines de CaixaBank de l’Hospitalet de Llobregat per reclamar lloguers socials per a dues dones adherides a l’entitat. Els manifestants que han participat en l’acció sorpresa duien pancartes amb missatges com “No som mercaderies. L’habitatge és un dret” o “Sí que es pot, però no volen”, i cridaven la consigna “No tenim por”.

Segons ha explicat la PAH a Twitter, les dues dones per a qui reclamen lloguers socials viuen en pisos que són propietat de Coral Homes -empresa de CaixaBank i de la companyia de capital de risc Lone Star- i ambdues dones compleixen els requisits perquè els ofereixin un lloguer social, “però l’oferta no arriba”. La PAH, doncs, s’ha mobilitzat fins a les oficines de l’entitat bancària per reunir-se amb un “interlocutor vàlid” i aconseguir el lloguer social.

La plataforma  ha aconseguit acordar una reunió amb el director del banc i el cap de zona de CaixaBank, i han decidit abandonar les oficines prop d’una hora després d’accedir-hi. No obstant això, han advertit que “si no compleixen, tornarem”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides