Sabia la CCMA quants diners cobrava Pilar Rahola per col•laborar al programa ‘FAQS’?

Rahola i Sallés, al FAQs
Rahola i Sallés, al FAQs

Sí. La pregunta immediata seria: perquè no ho va donar a conèixer als membres de la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que ho volien saber? La resposta la va dona la presidenta de la CCMA, Rosa Romà, en resposta a una pregunta de Vox, a la sessió d’aquesta comissió que es va celebrar el passat divendres. I és que Pilar Rahola va interposar un recurs per evitar que es fes pública aquesta dada.

El dia abans, l’agència EFE havia publicat, citant fonts anònimes de la CCMA, que Rahola cobrava 1.777 euros per cada intervenció al magazine de les nits de dissabte de TV3. Romà va confirmar-ho expressant-se amb no gaire claredat: “Ens venia de Transparència i teníem mesures cautelars imposades i no podíem donar la informació i en el moment que ens han dit que podíem donar-ho ho hem fet”. No va aclarir qui no els deixava dir-ho i perquè s’havia aixecat la prohibició ni va aportar cap documentació que ratifiqués que la xifra correcta eren els 1.777 euros que va publicar EFE.

Jaume Roures, administrador de Mediapro, va dir en la reunió de la Comissió de Control de la CCMA del 28 d’octubre que comunicaria al seu president, David Pérez, el sou de Pilar Rahola la setmana següent. No ho va fer. Ni la setmana següent ni mai. S’ha acabat sabent per la filtració de la CCMA. La direcció anterior de la CCMA, presidida per Núria Llorach, va jurar i perjurar durant anys que no sabia quins eren els honoraris de Pilar Rahola a FAQS perquè Mediapro no estava obligada a comunicar-los-ho.

Pilar Rahola no ha piulat res després de difondre’s aquesta informació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides