Una comissió gestora assumeix la direcció de la Federació Catalana de Futbol

L’expresident Joan Soteras, que cobrava 10.000 euros mensuals, no volia dimitir fins al dia 3 de febrer

Una comissió gestora assumirà la gestió de la Federació Catalana de Futbol (FCF) a partir d’avui, diumenge 29 de gener, a les 24:00 hores. El Tribunal Català de l’Esport (TCE) havia decretat l’anul·lació de les eleccions de l’organització celebrades el 22 de maig del 2022 i havia ordenat la repetició, perquè 175 vots eren nuls per incomplir els requisits legals per poder participar.

El ja expresident Joan Soteras no volia dimitir fins al 3 de febrer, aferrant-se als 10.000 euros mensuals que cobrava. Les eleccions anul·lades on havia estat escollit Soteras va guanyar-les amb 396 vots, seguit d’Àlex Talavera (370 vots) i Juanjo Isern (238).

Les nombroses irregularitats detectades en les votacions van provocar que el candidat Àlex Talavera les impugnés davant del TCE per la sospita que s’havien manipulat uns 400 vots dels 1.041 que van ser emesos (EL TRIANGLE va publicar un reportatge sobre aquest escàndol en l’edició n. 1.508).

Les noves votacions es faran en un dia laborable: el dilluns 13 de febrer. Aquesta decisió serà un greu obstacle perquè molts dels representants dels 1.220 clubs censats puguin votar.

(Visited 131 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari