Mor un home apunyalat en una baralla a un bar de Terrassa

Diversos dels implicats han utilitzat armes blanques en el conflicte al local situat a la carretera de Montcada

Persona fumando shisha (Maor Attias, Pexels)
Persona fumando shisha (Maor Attias, Pexels).

Un home ha estat assassinat després de ser apunyalat al voltant de les 23:30 hores d’ahir, dissabte 28 de gener. Ha succeït en una baralla entre clients d’un local de restauració per fumar shisha a la carretera de Montcada, al polígon industrial de Les Glòries, als afores de Terrassa. Altres dues persones han estat ferides.

La Policia Municipal de Terrassa, la seu de la qual es troba prop del bar, ha arribat als pocs minuts i ha detingut a tres persones vinculades amb el conflicte. Ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han anat al local per atendre els ferits, però no han pogut salvar a l’home que ha mort.

El director de la policia catalana ha explicat en RAC1 que la baralla ha començat quan un grup de persones ha entrat al bar i s’ha enfrontat amb alguns clients. Diversos dels implicats han utilitzat armes blanques. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos estan investigant per esclarir els fets.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides