Presó provisional sense fiança per a l’home que va enviar sis cartes amb materials explosius

Es van enviar a Pedro Sánchez, Margarita Robles i l'ambaixada d'Ucraïna a Madrid, entre d'altres

L'home que hauria enviat les cartes amb material explosiu

L’home que va enviar els paquets bomba a membres del govern espanyol entrarà a presó provisional. El jutge de l’Audiència Nacional ha decretat aquest divendres presó provisional i sense fiança per aquest enviament de les sis cartes amb explosius a Pedro Sánchez, Margarita Robles i l’ambaixada d’Ucraïna a Madrid, entre d’altres.

Per tant, el jubilat de 74 anys no té opció a pagar aquesta fiança i sortir en llibertat provisional. El jutge creu que hi ha risc de fugida. De fet, són sis delictes de terrorisme els que s’estan investigant, un per cada carta enviada.

Aquest divendres al matí, la Fiscalia ja demanava presó sense fiança. Així ho han confirmat fonts fiscals, que han apuntat que P.G.P., de nacionalitat espanyola, s’ha acollit al dret a no declarar davant del magistrat.

La Fiscalia ha motivat la petició de presó incondicional pel risc de fugida, d’ocultació de fonts de prova i risc de comissió d’altres delictes.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari