Els comuns ajornen la votació del Pla d’usos de l’Eixample per la manca de suports

El PSC acusa els comuns de jugar a "enfrontar veïns i comerciants"

Una terrassa d'un bar a l'Eixample

Foto: Ajuntament de Barcelona

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, ha retirat de l’ordre del dia a l’últim minut la votació per aprovar de manera definitiva el Pla d’usos de l’Eixample. Sanz ha pres la decisió en el ple municipal d’aquest divendres, a causa de la manca de suports necessaris per tirar endavant la normativa.

Els socis de govern dels comuns a Barcelona, el PSC, s’ha mostrat contrari a les limitacions d’obertura de restaurants, discoteques i supermercats petits que planteja el partit de l’alcaldessa Ada Colau, i ha acusat els comuns de jugar a “enfrontar veïns i comerciants”. “Ja n’hi ha prou d’inventar enemics i lobbys a cada cantonada”, ha assenyalat la tinent d’alcalde de Mobilitat, la socialista Laia Bonet, que ha assegurat que “ningú no vol una allau de bars”.

Per la seva banda, ERC ha optat per l’abstenció i el portaveu republicà, Jordi Coronas, l’ha justificat destacant la necessitat d'”arribar a un acord abans d’estavellar-nos; si perdem l’Eixample, perdem la ciutat”. Des de Junts, Jordi Martí ha insistit també a retirar el punt de l’ordre del dia i s’ha ofert per buscar solucions al febrer.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides