Apartats els tècnics de ‘Planta Baixa’ que van posar ‘Rata de dos patas’ mentre es veia Puigdemont

Segons 'Nació', TV3 i la productora han canviat les funcions dels responsables de l'error

  L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont

  Foto: @KRLS

  La direcció de TV3 i la productora La Manchester, responsable del programa Planta Baixa de la televisió catalana, van acordar apartar de les seves funcions els tècnics responsables que sonés la cançó Rata de dos patas alhora que sortia la imatge de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

  Segons ha publicat Nació, TV3 va retirar de les seves funcions el realitzador del programa, mentre que la productora va fer el mateix amb el tècnic de so. Aquesta darrera funció, assenyala el mitjà citat, ha passat a correspondre a la cadena pública catalana.

  La presentadora de Planta Baixa, Agnès Marquès, va disculpar-se immediatament per l’error, i va assenyalar que es tractava d’una “fatal coincidència” que va produir-se per la complexitat del “directe”. Aquestes explicacions, però, no van ser suficients per a l’entorn de Puigdemont, i els dirigents de Junts Aurora Madaula i David Torrens van acusar TV3 d’insultar Puigdemont.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides