Alves proposarà a la jutgessa portar una polsera telemàtica per tal de sortir de la presó

L'advocat Cristóbal Martell s'ha desplaçat fins a Brians 2 per parlar amb el futbolista

Dani Alves, exjugador del FC Barcelona.

Dani Alves proposarà a la jutgessa de portar una polsera telemàtica per demostrar que no fugirà a un altre país i que es presentarà al judici per l’agressió sexual a una jove a la discoteca Sutton de Barcelona de la qual se l’acusa, segons ha explicat l’advocat del futbolista, Cristóbal Martell, a Antena 3.

El lletrat també han apuntat quina serà la nova línia de defensa del jugador després de les tres versions diferents de divendres passat. Martell ha dit que el futbolista accepta la relació de caràcter sexual, però nega la violació, i diu que d’entrada va dir que la relació amb la jove no s’havia produït perquè no volia reconèixer que havia fet el salt a la seva dona aquella nit.

La nova defensa del brasiler té temps fins dimarts de la setmana que ve per presentar el recurs contra la presó provisional decretat fa tot just una setmana per la titular del jutjat número 15 de Barcelona.

La magistrada va donar uns dies més de marge perquè el nou equip de defensa d’Alves pogués analitzar tots els indicis que han recollit els Mossos d’Esquadra des de la nit de la suposada agressió sexual, el 30 de desembre del 2022.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides