Ada Colau presumeix de la seva curta conversa amb Macron

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va participar en la rebuda al president de França, Emmanuel Macron, al començament de la cimera hispano-francesa. A l’acte va tenir l’oportunitat de compartir unes breus paraules amb Macron. Poc després, l’entorn de Colau es va encarregar de filtrar com havia anat la breu conversa que havien mantingut.

I, segons Colau, Macron va mostrar a l’alcaldessa el seu interès per les polítiques en matèria de turisme impulsades a Barcelona, per la manera com es tracta la massificació turística a la capital catalana i per la relació amb les plataformes digitals, com  ara Airbnb. Fins i tot asseguren que va dir que Barcelona era “un referent” per a una possible regulació europea en una qüestió que preocupa ciutats franceses com París.

La conversa va durar molt poc, i el comentari podria haver estat purament protocol·lari, però Colau es va encarregar de magnificar-lo, com si Macron hagués vingut a reconèixer la feina de l’Ajuntament de Barcelona amb el turisme, un problema que, per cert, no ha millorat en els darrers anys, tot i ser un dels cavalls de batalla amb els quals Colau va arribar a l’alcaldia.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari