Un 70% de seguiment en la segona jornada de vaga de metges

El Departament de Salut rebaixa el seguiment de la convocatòria fins al 27,3%

  Segona jornada de la vaga de facultatius convocada per Metges de Catalunya

  Foto: @metgescatalunya

  El sindicat Metges de Catalunya (MC) torna a sortir al carrer amb motiu de la segona jornada de la vaga del sector sanitari. Aquest dijous, estan cridats a la vaga un total de 25.000 facultatius tant de la sanitat pública com de la concertada.

  La manifestació ha arrencat a les 10 del matí a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, i els facultatius es desplaçaran fins al Parlament de Catalunya, on està previst que arribin cap a les 12. Segons ha informat MC, el seguiment de la vaga és d’un 70%, un 5% menys que la primera jornada d’aquest dimecres, mentre que el Departament de Salut ha xifrat el seguiment en un 27,3,%.

  El secretari general de MC, Xavier Lleonart, ha celebrat el seguiment massiu de la vaga i ha insistit que “hem d’aconseguir que entenguin que sense metges no hi ha sanitat”. Lleonart ha defensat que la salut no ha de ser un negoci, i ha assegurat que no és millor metge qui fa més visites.

  (Visited 66 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari