Progressistes-SPD i el Partit Socialdemòcrata van junts a les pròximes eleccions a Andorra

L'aliança reagruparà les dues formacions deu anys després del trencament que va comportar la sortida de Jaume Bartumeu dels socialdemòcrates

Els presidents de Progressistes-SPD, Jaume Bartumeu, i del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, fan públic aquest dijous l’acord que han assolit totes dues formacions per concórrer en coalició a les pròximes eleccions generals andorranes. El pacte va ser validat pels militants a darrera hora d’aquest dimecres.

L’aliança, que reagruparà els integrants de les dues formacions deu anys després del trencament que va comportar la sortida de Jaume Bartumeu del partit, es veu com una de les vies més clares per intentar apartar Demòcrates per Andorra (DA) del Govern.

Durant el dia d’avui tots dos mandataris donaran detalls públicament sobre l’acord entre dues formacions que havien passat deu anys distanciades i entre les quals semblava que no hi podia haver reconciliació.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari