La CCMA diu que Pilar Rahola cobrava 1.777 euros per cada intervenció al programa ‘FAQS’

Va començar cobrant 450 euros el 2017 i va quadruplicar els honoraris quan TV3 va reduir la seva presència a ‘Tot es mou’

Pilar Rahola a 'Preguntes freqüents', programa de El Terrat (TV3)
Pilar Rahola a 'Preguntes freqüents', programa de El Terrat (TV3).

Pilar Rahola, en una de les seves intervencions al programa 'FAQS' de TV3

Pilar Rahola cobrava 1.777 euros per cada intervenció que feia al programa FAQS de TV3. Aquesta és la dada que fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han filtrat a l’agència EFE. Aquesta quantitat quasi quadruplica la que ingressava la comentarista propera a Carles Puigdemont quan va començar a col·laborar amb el magazine de les nits de dissabte a TV3. En aquestes primeres col·laboracions, realitzades el 2017, sempre segons les informacions filtrades per la CCMA, Rahola hauria cobrat 450 euros.

Els honoraris de Rahola a FAQS han estat un dels secrets més ben guardats i durant més temps malgrat les reiterades peticions d’informació per part dels partits de l’oposició a la Comissió de Control parlamentari de la CCMA. L’excusa que donaven els responsables d’aquesta Corporació i de TV3 per no comunicar el nivell d’aquesta compensació econòmica era que com que el programa el feia Mediapro, una productora privada, no disposaven d’aquesta informació. Rahola s’ha negat sempre a resoldre l’enigma i fins i tot va muntar un escàndol quan el periodista i advocat Josep Manuel Silva li va preguntar pel seu sou en un debat mantingut, precisament, al programa FAQS.

Jaume Roures, administrador de Mediapro, va dir en la reunió de la Comissió de Control de la CCMA del 28 d’octubre que comunicaria al seu president, David Pérez, el sou de Pilar Rahola la setmana següent. No ho va fer. Ni la setmana següent ni mai. Ha estat la CCMA la que ha filtrat una xifra: 1.777 euros.

Vox preguntarà aquest divendres a la presidenta de la CCMA, Rosa Romà, si aquesta quantitat és certa i si es pot contrastar documentalment.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides