Quina piulada ha esborrat Oriol Mitjà?

L'epidemiòleg Oriol Mitjà, al documental que li va dedicar TV3
Oriol Mitjà, al documental 'Història d'un assaig'

El cap de la unitat de malalties infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, ha esborrat una publicació de Twitter en la qual criticava els membres d’ERC que van assistir als Premis Gaudí per la seva vestimenta. L’assessor de la Generalitat durant la pandèmia ha afirmat que “vestir d’etiqueta no és d’esquerres”, una piulada que li ha costat les crítiques de desenes d’usuaris i que ha acabat eliminant.

Mitjà ha compartit a Twitter una imatge de la gala on apareixen la vicepresidenta del Parlament, Alba Vergés; el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la seva dona; la consellera de Cultura, Natàlia Garriga; la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; i la consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, i ha assenyalat: “En aquesta foto només hi falta Felip de Borbó per retratar el que NO és una Esquerra Republicana. Vestir d’etiqueta no és d’esquerres, ni aquí ni a la Xina Popular”.

Diversos usuaris de la xarxa social han carregat contra Mitjà i han criticat que digui com han de vestir les persones d’esquerres: “Ja ho sabeu, si sou d’esquerres i teniu una gala de premis, com a molt un xandall i unes vambes del Decathlon, que sinó l’Oriol s’enfada”, ha respost el politòleg i dirigent d’ERC a Igualada Joan Mangues.

Altres persones han recordat a l’epidemiòleg que ell també s’ha vestit d’etiqueta en esdeveniments relacionats amb premis. De fet, el 2013 Mitjà va ser guardonat per l’actual rei Felip VI mitjançant la Fundació Príncep de Girona, i va rebre el premi vestit amb tratge i corbata. A més, el novembre de 2020 l’epidemiòleg va publicar una piulada en la qual s’autodefinia com una persona “d’esquerres”.

(Visited 349 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari