Troben un nadó de dos mesos abandonat a Sants en estat lleu

El bebè ha sigut traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu, on està en observació

Cotxe dels Mossos
Cotxe dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra han localitzat aquest matí un nadó d’entre un i dos mesos abandonat al carrer Begur del barri de Sants-Badal de Barcelona. Segons ha avançat l’Ara, els agents han trobat el bebè dins d’una bossa d’esport a primera hora del matí, passades les sis de la matinada, coincidint amb una de les nits més fredes d’aquest hivern.

Una unitat terrestre del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat fins al lloc on s’ha trobat el nadó, a qui han atès i traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu. El bebè està en observació i es troba en estat lleu, ha informat el SEM.

L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos i la policia científica ja han iniciat una investigació per esbrinar qui ha abandonat el nadó, i han informat del cas al Departament de Drets Socials. La Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) s’ha fet càrrec de manera provisional de la tutela del bebè, que anirà a un centre un cop surti de l’hospital.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.