Què demana el Sindicat de Periodistes a la propera sessió de control a la CCMA?

Explicacions sobre l’acomiadament del darrer responsable de Recursos Humans de la CCMA, David de Abasolo. El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) confia que no es trobin a faltar preguntes per part dels grups parlamentaris sobre aquesta qüestió.

“És possible que a la Comissió de Control parlamentari de l’actuació de la CCMA de divendres cap grup no pregunti per l’acomiadament fulminant i sense explicació del més veterà responsable del departament de Recursos Humans?”, ha plantejat en un tuit aquest dilluns el SPC.

A finals del passat mes de desembre, el comitè d’empresa de TV3 va lamentar l’estil de l’acomiadament “fulminant”, que havia coincidit amb les dates nadalenques, i va expressar el seu desacord amb la nova direcció de Recursos Humans i del Consell de Govern de la CCMA, de la qual lamenten que es caracteritza per l’opacitat en la nova etapa de pretesa refundació.

Pel que fa a l’etapa de De Abasolo, el comitè d’empresa va recordar que sovint havia discrepat de les seves decisions, però va destacar com a molt positius tant la gestió de la pandèmia com el procés d’estabilització dels empleats indefinits no fixos.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.