Què demana el Sindicat de Periodistes a la propera sessió de control a la CCMA?

Explicacions sobre l’acomiadament del darrer responsable de Recursos Humans de la CCMA, David de Abasolo. El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) confia que no es trobin a faltar preguntes per part dels grups parlamentaris sobre aquesta qüestió.

“És possible que a la Comissió de Control parlamentari de l’actuació de la CCMA de divendres cap grup no pregunti per l’acomiadament fulminant i sense explicació del més veterà responsable del departament de Recursos Humans?”, ha plantejat en un tuit aquest dilluns el SPC.

A finals del passat mes de desembre, el comitè d’empresa de TV3 va lamentar l’estil de l’acomiadament “fulminant”, que havia coincidit amb les dates nadalenques, i va expressar el seu desacord amb la nova direcció de Recursos Humans i del Consell de Govern de la CCMA, de la qual lamenten que es caracteritza per l’opacitat en la nova etapa de pretesa refundació.

Pel que fa a l’etapa de De Abasolo, el comitè d’empresa va recordar que sovint havia discrepat de les seves decisions, però va destacar com a molt positius tant la gestió de la pandèmia com el procés d’estabilització dels empleats indefinits no fixos.

(Visited 197 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari