Colau considera “poc seriós” l’adeu de Collboni

L’alcaldessa traspassa a Laia Bonet les responsabilitats del líder municipal del PSC, però no la Primera Tinença d’Alcaldia de Barcelona

Ada Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha considerat “poc seriós” que Jaume Collboni li comuniqués per Whatsapp que deixava el govern municipal, una decisió sobre la qual ha manifestat “perplexitat” i que va conèixer cinc minuts abans que la difonguessin els mitjans de comunicació. A més, també en declaracions a la Cadena SER, ha indicat que li consta que “hi ha molta gent del partit sorpresa” per la decisió del cap de files local del PSC.

Colau, que ha rebutjat “afegir dramatisme” a aquest adeu, ha anunciat que Laia Bonet “tindrà totes les funcions delegades que hagi deixat Collboni”, però no la primera tinença d’alcaldia. L’alcaldessa ha considerat “ridícul” canviar els càrrecs del govern municipal a quatre mesos de les eleccions municipals.

Així doncs, Bonet assumirà les àrees d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, però com a tercera tinent d’alcaldia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.