Patronals de l’oci nocturn volen ser acusació popular en el cas de Dani Alves

FECASARM i Spain Nightlife ho demanaran argumentant que l'afer perjudica la imatge del sector

La discoteca Sutton

Les patronals del sector de l’oci nocturn FECASARM i Spain Nightlife presentaran aquesta setmana una sol·licitud al jutge per ser acusació popular en el cas de l’agressió sexual pressumptament comesa per l’exfutbolista del FC Barcelona Dani Alves.

Segons han anunciat aquest cap de setmana mitjançant un comunicat, el seu objectiu és que s’esclareixin com abans millor els fets i argumentaran davant del jutge que aquest cas perjudica greument la imatge del sector.

El secretari general d’ambdues patronals, Joaquim Boadas, ha assegurat que els locals d’oci nocturn son segurs, i ha destacat que col·laboren amb els Mossos d’Esquadra per formar empresaris i treballadors sobre la violència sexual, i que la majoria d’aquests negocis incorpora mesures i protocols per a aquests casos.

Boadas, que ha manifestat respecte per la presumpció d’innocència després d’expressar el seu rebuig als fets que presumptament van tenir lloc a la discoteca Sutton de Barcelona, ha afegit que una altra organizació empresarial del sector, International Nightlife Association, també s’esta plantejant incorporar-se al cas com a acusació.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari