Maragall acusa Collboni de voler “treure’s la responsabilitat” amb la seva renúncia

El líder d'ERC a Barcelona titlla de "desesperada" la decisió del socialista

    El president del grup d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall

    Foto: @ERCbcn

    El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona i líder de la formació a la ciutat, Ernest Maragall, ha criticat la renúncia del primer tinent d’alcalde del consistori barceloní, Jaume Collboni (PSC), i, en declaracions a la Ser Catalunya, l’ha considerat una decisió “desesperada” per desmarcar-se dels comuns i de l’alcaldessa Ada Colau i no assumir responsabilitats.

    És una manera desesperada de treure’s de sobre la responsabilitat que comparteix d’aquests quatre anys. Sembla molt clar que és una necessitat d’afirmar la seva distància, però la seva distància és allò que ha construït, decidit i compartit ell mateix i el seu grup tots aquests anys”, ha manifestat l’alcaldable d’ERC.

    Segons ha avançat el mateix mitjà, Collboni ha decidit renunciar al seu càrrec al govern municipal per centrar-se en les eleccions del pròxim mes de maig, en les quals es presentarà com a candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona. Colau s’ha assabentat de la decisió del socialista a través d’un missatge de WhatsApp que Collboni li ha enviat poc abans que la Ser avancés la notícia.

    (Visited 61 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari