Justícia trasllada Dani Alves a Brians 2, on tindrà una dutxa per a ell sol

El futbolista demana tornar a declarar davant la jutgessa després de contradir-se

  El futbolista brasiler Dani Alves al Mundial de Qatar

  Foto: @danialves

  L’exfutbolista del FC Barcelona Dani Alves, qui es troba al centre penitenciari Brians 1 des de divendres per una presumpta agressió sexual a una noia de 23 anys, ha sigut traslladat aquest dilluns al matí a la presó de Brians 2. Segons ha avançat La Vanguardia, aquest trasllat podria interpretar-se com un tracte de favor cap a Alves, ja que podrà disposar d’una dutxa per a ell sol.

  D’aquesta manera, el futbolista evitarà haver d’utilitzar les dutxes comunitàries, ja que el centre penitenciari Brians 2 disposa de cel·les individuals amb dutxa inclosa. Des del Departament de Justícia de la Generalitat s’afirma que la decisió s’ha pres per garantir la seguretat i la normal convivència al mòdul residencial, i neguen cap tracte diferent respecte al què es tindria amb qualsevol altre intern.

  D’altra banda, Alves ha demanat tornar a declarar davant la jutgessa d’instrucció Concepción Cantón. Segons ha avançat la cadena Ser, el brasiler ha fet la petició aquest diumenge, després de contradir-se en les seves declaracions sobre els fets.

  Precisament, les diverses versions que ha donat el futbolista així com el risc de fuga que la jutgessa considera que existeix han afavorit que es trobi en presó provisional sense fiança. En un principi, segons va avançar TV3, Alves va declarar que no coneixia la noia; després va dir que sí que l’havia vist, però que no va passar res; i finalment, va afirmar que va ser ella qui se li va tirar a sobre i que l’acte va ser consentit. Ara, el brasiler insisteix a tornar a donar la seva versió del que va passar la nit del 30 al 31 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona.

  Segons fonts consultades per El Periódico, les imatges de les càmeres de seguretat del club d’oci nocturn mostren que Alves i la jove van estar dins del bany de la zona VIP al voltant d’un quart d’hora, un interval de temps que no concorda amb les explicacions del futbolista. A més, la víctima ha mantingut la mateixa versió davant dels Mossos d’Esquadra i en seu judicial, i tant les seves declaracions com les dels testimonis concorden amb les imatges de les càmeres.

  (Visited 117 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari