Detenen a Sitges un pederasta que hauria agredit sexualment almenys 6 menors des de 2016

El detingut havia estat monitor en clubs de futbol i la policia no descarta que hi hagi més víctimes

Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Sitges un pederasta que va agredir sexualment diversos menors del seu entorn més proper. L’arrestat, ara en presó provisional, gravava les agressions sense que sortís la seva cara i les penjava a internet, a diferents canals que utilitzen pedòfils d’arreu del món.

Fins ara la policia ha pogut identificar sis víctimes d’entre tres i deu anys i ha confirmat que l’autor cometia agressions com a mínim des del 2016. Les víctimes eren fills d’amics o menors amb qui havia conviscut, tots nens. La investigació continua oberta i no es descarta que hi hagi més víctimes, ja que l’investigat havia estat monitor de diferents clubs de futbol.

La investigació va començar quan agents especialitzats de la Policia Nacional van detectar imatges d’agressions sexuals a menors en fòrums de pedòfils que semblaven gravades a l’estat espanyol. Després d’analitzar-les van concloure que l’exterior que es veia a través d’una finestra en una de les fotografies era a Vilanova i la Geltrú.

La detenció va ser l’11 de gener a Sitges, on vivia l’home. La cooperació policial internacional, concretament entre la policia de Queensland (Austràlia) i la Interpol, ha estat decisiva en el desenvolupament de la investigació, en què també ha col·laborat la policia local de Sant Pere de Ribes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.