Detenen a Sitges un pederasta que hauria agredit sexualment almenys 6 menors des de 2016

El detingut havia estat monitor en clubs de futbol i la policia no descarta que hi hagi més víctimes

Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Sitges un pederasta que va agredir sexualment diversos menors del seu entorn més proper. L’arrestat, ara en presó provisional, gravava les agressions sense que sortís la seva cara i les penjava a internet, a diferents canals que utilitzen pedòfils d’arreu del món.

Fins ara la policia ha pogut identificar sis víctimes d’entre tres i deu anys i ha confirmat que l’autor cometia agressions com a mínim des del 2016. Les víctimes eren fills d’amics o menors amb qui havia conviscut, tots nens. La investigació continua oberta i no es descarta que hi hagi més víctimes, ja que l’investigat havia estat monitor de diferents clubs de futbol.

La investigació va començar quan agents especialitzats de la Policia Nacional van detectar imatges d’agressions sexuals a menors en fòrums de pedòfils que semblaven gravades a l’estat espanyol. Després d’analitzar-les van concloure que l’exterior que es veia a través d’una finestra en una de les fotografies era a Vilanova i la Geltrú.

La detenció va ser l’11 de gener a Sitges, on vivia l’home. La cooperació policial internacional, concretament entre la policia de Queensland (Austràlia) i la Interpol, ha estat decisiva en el desenvolupament de la investigació, en què també ha col·laborat la policia local de Sant Pere de Ribes.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari