Collboni s’acomiada de Colau amb un missatge de WhatsApp

El primer tinent d'alcalde de Barcelona abandona el govern municipal per centrar-se en les eleccions

Ada Colau i Jaume Collboni

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni (PSC), deixarà avui mateix el govern municipal que lidera l’alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, per tal de centrar-se en les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Segons ha avançat la Ser Catalunya, Collboni ho anunciarà de manera oficial durant aquest matí.

Colau s’ha assebentat de la maniobra del seu soci aquest mateix matí, abans que la Ser avancés la decisió de Collboni. De fet, el socialista li ha comunicat la seva decisió a l’alcaldessa cap a les 7:45 hores, a través d’un missatge de WhatsApp, una notícia que ha agafat per sorpresa a la cap de files dels comuns a Barcelona.

La sortida de Collboni de l’executiu de Colau no comporta el trencament entre els socis de govern, ja que el PSC pretén substituir-lo i continuar en l’executiu municipal. No obstant això, amb aquesta decisió el candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona busca desmarcar-se dels comuns i marcar un perfil propi de cara a les eleccions municipals del maig.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari