Salvador Illa: “Aragonès està bloquejant l’acord pels pressupostos”

El líder socialista ha assegurat que encara no hi ha cap acord tancat sobre els projectes proposats pel PSC: B-40, Hard Rock i ampliació de l'Aeroport

El primer secretari del PSC, Salvador Illa
El primer secretari del PSC, Salvador Illa.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha confirmat que “ERC està bloquejant l’acord pressupostari” a una entrevista a El Periódico de Catalunya. “No entenc per què el senyor Aragonès, ERC i el Govern bloquegen aquesta proposta. Els demano que no ho facin i, si volen tancar un acord, hi haurà pressuposats en unes hores. Si no volen acceptar, han de buscar altres suports”, ha sentenciat.

El líder socialista ha assegurat que encara no hi ha cap acord tancat sobre els projectes proposats pel PSC: B-40, Hard Rock i ampliació de l’Aeroport. “La proposta que fem passa per protegir els ciutadans, amb més de 5.000 milions, i per la generació de prosperitat”, ha afirmat.

“El que demanem és que es faci un tram del quart cinturó que està pactat amb el territori, de Terrassa a Sabadell, que dona continuïtat al qual s’està executant d’Abrera a Terrassa i que, a més, el finança el Govern i tenen suport territorial i parlamentari”, ha explicat. “No em sento pressionat ni crec que l’actitud dels agents socials sigui aquesta. Entenc que és una pressió cap a qui té la responsabilitat que hi hagi pressuposats: el president”, ha expressat.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari