Dani Alves es contradiu: el jugador i la víctima van estar uns 15 minuts al bany de la discoteca

La dona ha renunciat a ser indemnitzada econòmicament i li ha denunciat únicament perquè es faci justícia, segons fonts consultades per El Periódico de Catalunya

L'exjugador del FC Barcelona Dani Alves

L’exjugador del FC Barcelona, Dani Alves, està en presó preventiva al centre penitenciari de Brians per la causa judicial d’una suposada violació a la discoteca Sutton de Barcelona. El futbolista ha enviat al programa ‘Y ahora Sonsoles’, d’Antena 3, un vídeo on compta la seva versió dels fets, que no coincideix amb les gravacions de les càmeres de seguretat del local. En elles, es veu que l’exjugador del Barça i la víctima van estar quinze minuts al mateix bany.

Alves ha assegurat que va estar a la discoteca Sutton de la capital catalana el 30 de desembre, però que no coneix a la víctima: “Quan una persona tria anar al bany no has de preguntar qui està dins. Ho sento molt, però no sé qui és aquesta senyoreta. No sé el seu nom, no la conec, no la vaig veure una altra vegada en la meva vida. En aquests anys mai he envaït l’espai d’algú sense la seva autorització. Com li faria això a una dona o a una noia? No, per Déu. Ja basta. Sobretot, perquè estan fent mal als meus, perquè saben qui soc”.

Els enregistraments de les càmeres de seguretat de la discoteca Sutton, que són decisives en aquesta investigació de la Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) dels Mossos d’Esquadra, no concorden amb la seva explicació, segons fonts consultades per El Periódico de Catalunya. Mostren que Alves i la víctima van estar dins d’aquest bany al voltant d’un quart d’hora, un interval de temps incompatible amb allò que ha explicat el futbolista al programa d’Antena 3.

Consentiment o violació?

Alves ha donat una versió diferent davant la jutgessa d’instrucció número 15 de Barcelona, la fiscalia i l’acusació popular. Ha confirmat que va conèixer a la víctima i que el que va ocórrer entre tots dos va ser consentit.

Cap de les versions coincideix amb els enregistraments de la discoteca ni amb els testimonis recollits, entre els quals es troben les amigues de la víctima i el cambrer a qui Alves hauria enviat per convidar a la dona a asseure’s a la seva taula de la zona VIP.

La víctima ha renunciat a ser indemnitzada econòmicament i li ha denunciat únicament perquè es faci justícia, segons fonts consultades per El Periódico. La seva explicació sí que concorda amb els enregistraments de les càmeres de seguretat i amb els indicis del que va poder succeir a l’interior del bany durant quinze minuts.

(Visited 137 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari