Serà jutjat un acusat d’abús sexual a quatre adolescents tutelades al Pla d’Urgell

L'home de 78 anys proposava a les menors mantenir relacions sexuals amb ell a canvi de diners o de comprar-los un mòbil

Fotografia sobre violència masclista (Junta d'Andalusia)
Fotografia sobre violència masclista (Junta d'Andalusia).

Un home de 78 anys serà jutjat per l’Audiència de Lleida el dijous 26 de gener després de ser acusat d’abusar sexualment de quatre adolescents de 15 i 16 anys quan estaven tutelades a un Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) a la comarca del Pla d’Urgell. La Fiscalia sol·licita una condemna de 18 anys de presó pels delictes d’abús sexual, delicte continuat d’abús sexual i corrupció i prostitució de menors, segons ha informat Diari Segre.

L’escrit d’acusació del Ministeri Públic afirma que els fets van ocórrer des de l’estiu del 2016, quan l’acusat tenia 72 anys, fins al 2020. L’home anava de manera freqüent a un bar de Vilanova de Bellpuig. Allà s’asseia a la terrassa amb menors que residien al CRAE i, “amb ànim d’entaular relació amb elles”, els oferia refrescos, una quantitat de diners d’entre 5 i 20 euros i tabac.

Segons la Fiscalia, l’acusat proposava a les menors mantenir relacions sexuals amb ell a canvi de diners o de comprar-los un mòbil. Totes les menors es van negar. L’acusat aprofitava per tocar-los el cul, posar-los la mà sobre les cames, per sobre dels genolls i, fins i tot, a una d’elles li va agafar la mà per col·locar-la sobre els seus genitals. Una de les víctimes, de 15 anys, tenia una discapacitat del 43% i l’acusat era conscient d’això, segons la Fiscalia.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari