Taxistes, mestres, metges i infermeres faran vaga dimecres

Élite Taxi anuncia que s’avança la mobilització del sector, acusant el govern d’haver-los mentit sobre la vigència de les llicències VTC

Marxa lenta de taxistes el passat desembre

El portaveu del sindicat Élite Taxi, Tito Álvarez, ha anunciat aquest divendres, en declaracions a Catalunya Ràdio, que els taxistes faran vaga el dimecres, 25 de gener, de manera que la seva pròxima aturada s’avança i coincidirà amb les que han convocat els mestres, els metges i les infermeres.

Álvarez considera “encallades” les negociacions amb el govern de la Generalitat, al qual acusa d’haver-los mentit sobre les llicències per als vehicles de transport amb conductor (VTC), després que transcendís les darreres hores que hi ha un miler en actiu a Catalunya, malgrat que es donava per fet que no seguien operant.

Aquest darrer miler de transports es beneficien del denominat decret Ábalos, una pròrroga de quatre anys dictada el 2018 pel govern de Pedro Sánchez que manté actius els seus permisos per continuar amb aquesta activitat.

Els taxistes retreuen al govern català que el decret amb què va regular aquests transports va ser insuficient i l’executiu ha reaccionat proposant sancions per incompliments del sistema tarifari i anunciant canvis en el decret.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.