Quin actor es pren amb humor que el confonguin amb un líder del procés?

Jordi Sánchez

No és el primer cop que li passa, i l’actor català Jordi Sánchez ha triat agafar-s’ho amb filosofia i bon humor; l’han tornat a confondre amb l’expresident de l’ANC, condemnat a nou anys de presó pel referèndum de l’1 d’octubre, Jordi Sànchez.

Va ser en el programa Espejo Público, que presenta a Antena 3 Susanna Griso, quan van il·lustrar una notícia sobre la situació judicial dels líders independentistes condemnats pel procés després de la reforma del Codi Penal, amb una imatge de l’actor, cèlebre Lòpes de Plats Bruts i el Recio de La que se avecina, en lloc del polític.

La imatge aviat es va fer viral, especialment després que la difongués el polític Gabriel Rufián (ERC) en el seu compte de Twitter, dient: “Me flipa”. El polític no n’ha dit res, però l’actor ha penjat a Twitter un missatge d’Alberto Caballero, creador de la sèrie La que se avecina a on està treballant actualment l’actor, on diu: “No t’entreguis a les autoritats, que hem de gravar la T14…”.

Val a dir que al cap d’uns minuts de la pífia, Griso va demanar disculpes per l’error. “Com és de savis rectificar, permeti’m que els digui que hi ha hagut un error amb la fotografia de Jordi Sánchez. Des d’aquí les meves disculpes”, deia la presentadora.

(Visited 211 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari