La cimera de Sánchez i Macron incomoda ERC

El Govern espanyol ha estat publicitant la cimera hispano-francesa de Barcelona com la prova que el procés independentista està mort. La trobada no té res a veure amb la independència (o no) de Catalunya, però des de la Moncloa han volgut relligar la celebració d’aquesta trobada a Barcelona amb la “normalitat” institucional. De fet, aquestes paraules són les que han provocat que l’independentisme es torni a reunir al carrer per clamar contra la cimera i deixar clar que les seves reivindicacions segueixen vives.

Això, però, ha fet que ERC estigui incòmoda, i que mentre Pere Aragonès participa en la cimera, el seu partit es manifesti al carrer al costat de les entitats, Junts i la CUP. És per això que el PSC ha demanat desvincular la cimera del procés i que la Moncloa rebaixi el to joiós de les seves manifestacions.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari