La cimera de Sánchez i Macron incomoda ERC

El Govern espanyol ha estat publicitant la cimera hispano-francesa de Barcelona com la prova que el procés independentista està mort. La trobada no té res a veure amb la independència (o no) de Catalunya, però des de la Moncloa han volgut relligar la celebració d’aquesta trobada a Barcelona amb la “normalitat” institucional. De fet, aquestes paraules són les que han provocat que l’independentisme es torni a reunir al carrer per clamar contra la cimera i deixar clar que les seves reivindicacions segueixen vives.

Això, però, ha fet que ERC estigui incòmoda, i que mentre Pere Aragonès participa en la cimera, el seu partit es manifesti al carrer al costat de les entitats, Junts i la CUP. És per això que el PSC ha demanat desvincular la cimera del procés i que la Moncloa rebaixi el to joiós de les seves manifestacions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.