El govern central afirma que l’independentisme “ha perdut força”

Raquel Sánchez destaca la "divisió molt forta" que es va veure aquest dijous a la manifestació anticimera

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, assegura que l’independentisme va de baixa i que hi ha divisió entre les forces polítiques que volen la independència de Catalunya. Raquel Sánchez afirma que en la protesta independentista d’aquest dijous contra la cimera hispano-francesa a Barcelona es va evidenciar que no hi ha unió entre les forces independentistes. Per a la ministra “els estudis i les enquestes constaten que hi ha una baixada important del moviment independentista i la unilateralitat”.

Raquel Sánchez, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha afirmat que hi ha una divisió molt forta entre els independentistes”. Per a Sánchez, aquesta divisió posa en evidència que els independentistes “han perdut força”. La ministra també ha destacat el fet que el líder d’ERC, Oriol Junqueras, abandonés la concentració assegurant que “Junqueras va marxar perquè no es trobava còmode entre els independentistes”.

La titular de la cartera de Transport del govern central defensa que amb el diàleg s’arriba a acords, i ha destacat que el president català, Pere Aragonès, exercís d’amfitrió a la cimera entre els governs francès i espanyol, tot i que no es quedés a escoltar els himnes dels dos estats.

Per altra banda, la ministra Sánchez ha declarat que “estem executant el pla d’inversió de Rodalies, i els usuaris saben que molts dels retards són per obres que s’estan fent en l’actualitat”. Amb aquestes declaracions, la ministra ha relativitzat les declaracions que feia aquest dijous el president de Renfe, Isaías Táboas, en les quals afirmava que molts dels retards de Rodalies es devien a actes vandàlics.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari