Ada Colau fa campanya per Yolanda Díaz

L’afinitat entre la líder dels comuns i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la vicepresidenta segona del govern espanyol i impulsora de Sumar, Yolanda Díaz, és més que evident des de fa molt temps. De fet, una de les primeres persones que van donar suport al projecte de Díaz per a les pròximes eleccions espanyoles va ser l’alcaldessa de la capital catalana. I aquests dies la ministra ha tornat a Barcelona a passejar la seva nova marca, Sumar.

Amb aquesta visita, de fet, Barcelona es converteix en la ciutat que més cops ha visitat per aquest motiu la vicepresidenta, i Ada Colau, en la líder d’una altra formació que més escalf dona al projecte. I és que els comuns estan entregats, i veuen en la formació Sumar una manera d’exportar la seva fórmula a tot l’Estat.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ja està, com la majoria de candidats de Barcelona, en campanya per a les municipals d’aquest any. En aquest context, va acceptar la invitació que l’alcaldable de Junts, Xavier Trias, li va adreçar per dinar plegats i mostrar cordialitat i bones formes. Fa vuit anys, quan l’alcalde era ell i ella l’aspirant, no s’hauria pogut fer aquest dinar. L’ambient entre tots dos era de tensió màxima.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari