Ada Colau fa campanya per Yolanda Díaz

L’afinitat entre la líder dels comuns i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la vicepresidenta segona del govern espanyol i impulsora de Sumar, Yolanda Díaz, és més que evident des de fa molt temps. De fet, una de les primeres persones que van donar suport al projecte de Díaz per a les pròximes eleccions espanyoles va ser l’alcaldessa de la capital catalana. I aquests dies la ministra ha tornat a Barcelona a passejar la seva nova marca, Sumar.

Amb aquesta visita, de fet, Barcelona es converteix en la ciutat que més cops ha visitat per aquest motiu la vicepresidenta, i Ada Colau, en la líder d’una altra formació que més escalf dona al projecte. I és que els comuns estan entregats, i veuen en la formació Sumar una manera d’exportar la seva fórmula a tot l’Estat.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ja està, com la majoria de candidats de Barcelona, en campanya per a les municipals d’aquest any. En aquest context, va acceptar la invitació que l’alcaldable de Junts, Xavier Trias, li va adreçar per dinar plegats i mostrar cordialitat i bones formes. Fa vuit anys, quan l’alcalde era ell i ella l’aspirant, no s’hauria pogut fer aquest dinar. L’ambient entre tots dos era de tensió màxima.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.