Junts, empipat per l’actuació dels Mossos durant la cimera, reclama explicacions a Elena

S'han denunciat cops de porra al vicepresident de l'ANC, Jordi Pesarrodona, i a l'exvicepresident del Parlament de Catalunya, Josep Costa

Estela amb Elena

El grup parlamentari de Junts per Catalunya ha registrat aquest dijous una petició de compareixença del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, al Parlament, per tal que doni “totes les explicacions oportunes” davant els “diferents incidents que s’han produït a conseqüència de la cimera francoespanyola on diferents manifestants han estat agredits pels cossos de seguretat”.

La petició de Junts arriba després que aquest migdia, alguns agents dels Mossos d’Esquadra hagin donat cops de porra als manifestants que volien enfilar cap a Ronda de Sant Pere per seguir fins a plaça Urquinaona —un dels afectats ha estat el vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Pesarrodona—, així com una agressió que ha denunciat l’exvicepresident del Parlament de Catalunya, Josep Costa, que hauria patit en el transcurs de la concentració a la Font Màgica de Montjuïc.

(Visited 131 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari