A qui l’hi té jurada el puigdemontisme 2.0?

Agnès Marquès i Òscar Broc

A Agnès Marquès, presentadora del programa de TV3 Planta Baixa, però potser encara més a Òscar Broc, col·laborador que hi fa de DJ, perquè fa uns dies va coincidir en una pantalla del plató la cara de l’expresident Carles Puigdemont amb un fragment de la cançó Rata de dos patas -“Rata inmunda, animal rastrero, escoria de la vida, adefesio mal hecho“-, i no els han convençut les explicacions.

En particular, un sector abrandat s’ha indignat i ha deixat anar uns quants insults i exigències d’acomiadament perquè tant Marquès com Broc reien mentre la presentadora explicava distesament que va ser una coincidència durant una transició a publicitat marcada pel fet que havia demanat a Broc que reproduís cançons sobre el despit amorós.

Entre els més indignats ha destacat el politòleg Ramon Cotarelo, partidari de la línia dura independentista i insultador habitual d’ERC i de TV3, que ha tractat tots dos d’idiotes. Broc, segons ha exhibit el mateix Cotarelo, l’ha blocat a Twitter i, a més, ha protegit l’accés als seus comentaris en aquesta xarxa social.

Abans, com ha recollit aquesta secció, Cotarelo ja havia assenyalat Magda Oranich, tractant-la de “rata immunda” per ser membre de Junts però no haver reaccionat, malgrat ser al plató del programa en aquell moment, i passant comptes amb ella també pel seu informe desfavorable sobre la conducta de Francesc de Dalmases a TV3.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.