A qui l’hi té jurada el puigdemontisme 2.0?

Agnès Marquès i Òscar Broc

A Agnès Marquès, presentadora del programa de TV3 Planta Baixa, però potser encara més a Òscar Broc, col·laborador que hi fa de DJ, perquè fa uns dies va coincidir en una pantalla del plató la cara de l’expresident Carles Puigdemont amb un fragment de la cançó Rata de dos patas -“Rata inmunda, animal rastrero, escoria de la vida, adefesio mal hecho“-, i no els han convençut les explicacions.

En particular, un sector abrandat s’ha indignat i ha deixat anar uns quants insults i exigències d’acomiadament perquè tant Marquès com Broc reien mentre la presentadora explicava distesament que va ser una coincidència durant una transició a publicitat marcada pel fet que havia demanat a Broc que reproduís cançons sobre el despit amorós.

Entre els més indignats ha destacat el politòleg Ramon Cotarelo, partidari de la línia dura independentista i insultador habitual d’ERC i de TV3, que ha tractat tots dos d’idiotes. Broc, segons ha exhibit el mateix Cotarelo, l’ha blocat a Twitter i, a més, ha protegit l’accés als seus comentaris en aquesta xarxa social.

Abans, com ha recollit aquesta secció, Cotarelo ja havia assenyalat Magda Oranich, tractant-la de “rata immunda” per ser membre de Junts però no haver reaccionat, malgrat ser al plató del programa en aquell moment, i passant comptes amb ella també pel seu informe desfavorable sobre la conducta de Francesc de Dalmases a TV3.

(Visited 400 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari