Metges de Catalunya manté la vaga dels dies 25 i 26 de gener

La reunió amb Salut no aconseguit desconvocar l'aturada i es tornaran a reunir dilluns

Vaga de metges
Vaga de metges

Metges de Catalunya, el sindicat majoritari dels facultatius, manté la vaga convocada pels 25 i 26 de gener després que la reunió amb la conselleria de Salut encapçalada per Manel Balcells hagi estat infructuosa.

A la sortida de la trobada, el secretari general de Metges de Catalunya, Xavier Lleonart, ha valorat positivament la “voluntat” de la conselleria de revertir la “greu situació” de la sanitat catalana, però ha insistit que les mobilitzacions no s’aturaran perquè cal “concreció i calendarització”.

Per aconseguir-ho s’han tornat a citar el pròxim dilluns a l’espera que les noves propostes de Salut serveixin per arribar a un acord que desconvoqui les vagues.

Per part de Salut, Alfredo García, el subdirector del Servei Català de la Salut, ha reivindicat el conveni del Siscat i ha emmarcat la reunió d’avui en “una línia de treball dels últims dos mesos”. En aquest sentit, ha dit que la conselleria comparteix “el diagnòstic” dels facultatius i que el departament està elaborant dos plans estratègics que milloraran les condicions laborals i l’accessibilitat al sistema públic de salut.

(Visited 116 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari