Bolaños assegura que l’independentisme “no ho tornarà a fer”

El ministre veu la cimera hispano-francesa com una manera de "mirar al futur a Catalunya"

    El ministre de la Presidència, Félix Bolaños

    El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha destacat en declaracions a Telecinco la importància que, a parer seu, té el fet que demà dijous se celebri a Barcelona la cimera hispano-francesa, i ha assenyalat que “és una manera ben clara de mirar cap al futur a Catalunya”. En relació amb la manifestació independentista convocada, el ministre ha comentat que “l’independentisme vol aïllar Catalunya d’Espanya i de la resta d’Europa. I nosaltres volem exactament el contrari: que Catalunya sigui motor d’Espanya i motor d’Europa. I demà la cimera ho posa de manifest“.

    Bolaños ha insistit que el procés s’ha acabat i ha descartat que es puguin tornar a produir els fets del 2017: “No ho tornaran a fer”, ha assegurat, afegint que “en aquest moment, en l’independentisme català, ningú pot pensar que la situació és la de l’any 2017”. “L’Estat té eines per defensar-se si, arribat el cas, es poguessin repetir uns fets com els del 2017”, però “la responsabilitat d’un govern és que no s’arribi al límit del precipici”, ha defensat.

    El ministre ha reiterat que hi ha un canvi de paradigma respecte als mesos àlgids del procés, i ha argumentat que “el 2017 les empreses fugien espaordides de Catalunya, davant del panorama que s’estava gestant. I, no obstant això, ara hi ha inversions mil milionàries a Catalunya, i és motor no sols d’Espanya sinó d’Europa”. En aquest sentit, Bolaños ha destacat el projecte del gasoducte per transportar hidrogen verd entre Catalunya i França.

    (Visited 81 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari